Nina June en Sean Christopher naar Indie Week 2018

Op 18 tot 21 juni zal de ‘independent’ muziekindustrie zich wederom verzamelen in New York City voor A2IM’s Indie Week, gepresenteerd door SoundExchange in samenwerking met BuzzAngle. A2IM Indie Week is een internationale muziekconferentie en netwerk evenement met als doel het maximaliseren van de wereldwijde impact van ‘independent music’.

 

Als onderdeel van de derde Nederlands – Amerikaanse handelsmissie organiseert Dutch Music Export een officiële Indie Week showcase, in samenwerking met M for Montreal. De showcase vindt plaats op 19 juni in Pianos, waar  de Nederlandse singer-songwriters  Nina June en Sean Christopher zich in NYC zullen presenteren aan een publiek van internationale muziekindustrie professionals

 

Voorafgaand aan de showcase wordt er een borrel georganiseerd om zowel vertegenwoordigers van de Amerikaanse, Nederlandse en Canadese muziekindustrie als innovatie tech-gerelateerde bedrijven bij elkaar te brengen. A2IM Indie Week 2018 wordt voor de tweede keer gehouden in het Clemente Soto Vélez Cultural & Educational Center in New York City’s Lower East Side. Tevens organiseert Dutch Music Export in samenwerking met Dutch Culture USA een uitgebreid netwerk programma en field-trips met Nederlandse en Amerikaanse muziekindustrie professionals en bedrijven.