Dutch Music Export neemt 12 acts mee naar The Great Escape!

Dutch Music Export is een langdurige partner van The Great Escape Festival. Al gelijk vanaf de eerste editie van het festival was de Dutch Impact-party een hoogtepunt in het congresprogramma. Al dertien jaar brengt Dutch Music Export in samenwerking met The Great Escape de meest veelbelovende Nederlandse acts van het moment in het vizier bij de industrie op Engelse bodem. Zo hebben de festivalgangers al memorabele optredens van artiesten als Amber Arcades, Dope DOD, Jacco Gardner, Jameszoo, My Baby, Birth of Joy en Klangstof kunnen bewonderen.

Als lead-country van The Great Escape festival presenteert Nederland in totaal 12 acts over een breed scala aan genres, met een sterke focus op rock en pop met bands als Canshaker Pi, Paceshifters en The Homesick. Ook vrouwelijke artiesten creëren een fijne buzz voor zichzelf, waaronder Pip Blom, Rosemary & Garlic, Nana Adjoa, Pitou en Naaz. 10 van de 12 Nederlandse artiesten die op The Great Escape spelen zullen optreden op het jaarlijkse Dutch Impact-party, die dit jaar op vrijdag 18 mei in beide zalen van de Komedia wordt gehouden van 12.00 – 16.00.

Dutch Music Export presenteert niet alleen enkele van de meest prominente rijzende sterren uit de lage landen, maar biedt ook de mogelijkheid om een ​​selectie van Nederlandse artiestenmanagers te ontmoeten, inclusief de managers met een artiest op TGE 2018. Een speciale b2b networking brunch vindt plaats op vrijdag 18 mei van 10.00 tot 11.30 uur in het Harbour Hotel (in The Snug (kamer op de begane grond) in de HarBar) en biedt de mogelijkheid zakelijke contacten te leggen met Verenigd Koninkrijk en internationale agenten, managers en labels.