Aanmeldingen Reeperbahn (DE), BIME (ES) en MaMA (FR) - Update The Great Escape (GB)

The Great Escape Festival (GB)

Op dit moment zijn er 6 Nederlandse artiesten bevestigd voor The Great Escape Festival in Brighton: BEA1991EUTFATA BOOMLewsbergPip Blom en The Mauskovic Dance Band. Op de vrijdag van het festival (10 mei) vindt een Dutch Impact Party plaats in Komedia, van 12:00 - 16:00. De lineup van de Dutch Impact Party wordt spoedig bekend gemaakt! 

Discount ticket voor Nederlandse muziek professionals
Nederlandse muziekprofessionals kunnen een registratie aanschaffen tegen gereduceerd tarief via deze link (£165,- ipv  £220,-). 

 

Aanmeldingen Reeperbahn Festival (DE)

Artiesten aanmeldingen
Aanmeldingen voor Reeperbahn Festival zijn wederom geopend. Het festival neemt vanaf dit jaar alleen nog maar aanmeldingen aan via het online aanmeldformulier

Houd er bij een aanmelding van een artiest rekening mee dat er voorafgaand aan het showcase festival een plan ingeleverd dient te worden bij Dutch Music Export, om aanspraak te kunnen doen op financiële ondersteuning. Lees hier meer over de gestelde criteria. 

Dutch Impact Party
Tijdens Reeperbahn Festival windt wederom een Dutch Impact Party plaats, op donderdag 19 september in Molotow, waar (een deel van) de artiesten die zijn geboekt door het festival nogmaals zullen optreden. De lineup voor de Dutch Impact Party zal worden samengesteld in samenwerking met het festival. 

Discount ticket voor Nederlandse muziek professionals
Nederlandse muziekprofessionals kunnen een registratie aanschaffen tegen gereduceerd tarief. Gebruik de volgende kortingscode bij aanschaf van een ticket: „RBFC19-Dutch-30"  (€175,- ipv €255,-).

 

Aanmeldingen BIME Pro (ES)

Artiesten aanmeldingen
De Dutch Impact Party op BIME Pro vindt plaats op donderdag 31 oktober in Kafe Antzokia. Aanmeldingen van artiesten zijn geopend tot 24 mei via deze link. 

BIME is een muziekfestival met conferentie in Bilbao (ES) en is tevens een primaire ontmoetingsplaats in Europa voor de Latijns-Amerikaanse muziekindustrie. De afgelopen jaren is het festival voor een aantal Nederlandse artiesten een belangrijk onderdeel geweest voor het betreden van de Spaanse muziekmarkt. 

Houd er bij een aanmelding van een artiest rekening mee dat er voorafgaand aan het showcase festival een plan ingeleverd dient te worden bij Dutch Music Export, om aanspraak te kunnen doen op financiële ondersteuning. Lees hier meer over de gestelde criteria. Er is voor de showcase geen fee beschikbaar. 

Discount ticket voor Nederlandse muziek professionals
Voor BIME kunnen Nederlandse delegates een registratie aanschaffen tegen gereduceerd tarief. Let op: met een BIME Pro registartie kan je naar de showcases van woensdag tot vrijdag. BIME Live is een algemeen muziek festival met grote artiesten in het weekend 
- 25% korting BIME Pro: BP2519DIP 
- 25% korting BIME Pro + Live: BPL2519DIP 

 

Aanmeldingen MaMA (FR)


Artiesten aanmeldingen
Artiesten kunnen zich aanmelden tot 31 mei om te spelen om MaMA Festival in Parijs (FR). Tijdens het festival worden meer dan 100 showcases gespeeld (50% Frans – 50% internationaal) verspreid over 3 dagen, in 10 verschillende venues in het levendige  district van Pigalle & Montmartre. Inschrijven voor het festival kan via deze link. MaMA Festival vindt plaats op 16 - 18 oktober. 

Er vindt tijdens MaMA geen Dutch Impact Party meer plaats. Wel kunnen optredende artiesten aanspraak doen op een financiele tegemoetkoming voor reis en verblijfkosten. Houd er bij een aanmelding van een artiest rekening mee dat er voorafgaand aan het showcase festival een plan ingeleverd dient te worden bij Dutch Music Export, om aanspraak te kunnen doen op financiële ondersteuning. Lees hier meer over de gestelde criteria. Er is voor de showcase geen fee beschikbaar.