Aanmelden artiesten voor BIME (SP), MaMA (FR) en Reeperbahn (DE) weer mogelijk!

Aanmelden artiesten voor BIME (SP), MaMA (FR) en Reeperbahn (DE) is weer mogelijk!  Op deze showcase festivals vindt tevens een Dutch Impact Party plaats. Ook kunnen wij discount tickets en een beperkt aantal gratis tickets aanbieden voor BIME Festival aan Nederlandse muziekprofessionals.

 

 

BIME (24 t/m 26 oktober) is een muziekfestival met conferentie in Bilbao (SP) en is tevens een primaire ontmoetingsplaats in Europe voor de Latijns-Amerikaanse muziekindustrie. Onder de noemer BIME vallen drie onderdelen: BIME Live (algemeen muziekfestival), BIME Pro (conferentie met seminarprogramma) en BIME City (showcase festival). Vorig jaar kwamen ruim 2.000 muziekprofessionals op het evenement af, afkomstig uit 21 verschillende landen.
 
Tijdens BIME vindt een Dutch Impact Party plaats op donderdag 25 oktober in Kafe Antzokia. Aanmelden van artiesten kan door een mail te sturen naar fernando@lasttour.net. Zorg dat je ruud.berends@dutchmusicexport.nl vermeldt in de cc.
 
BIME Discount Tickets
Ook kunnen wij discount tickets, en een beperkt aantal gratis passes aanbieden voor Nederlandse muziek professionals. Pass Pro voor professionals die alleen de conferentie plus showcase festival willen bezoeken, en Pro_Live voor professionals die ook naar het BIME Live festival willen gaan. Stuur een korte motivatie naar bas.reeders@dutchmusicexport.nl om in aanmerking te komen voor een gratis ticket of een discount code.

 

 

 

MaMA (17 t/m 19 oktober) is een driedaags muziekconferentie met (showcase) festival. ’s Avonds vinden ruim 120 optredens plaats in 10 verschillende venues in het district van Pigalle & Montmartre (FR). Afgelopen jaar bezochten ruim 5000 muziekprofessionals uit meer dan 50 verschillende landen het festival.
 
Tijdens MaMA festival vindt een Dutch Impact Party plaats op 17 oktober in Bar A Bulles. Aanmelden van artiesten kan tot 31 mei via:

 

 

Reeperbahn is een muziekfestival met conferentie in Hamburg (DE). Tijdens het festival worden om en nabij 500 shows gespeeld op ruim 30 unieke locaties. De conferentie trekt belangrijke spelers en pioniers vanuit de internationale muziekindustrie naar het festival.
 
Tijdens Reeperbahn vindt een Dutch Impact Party plaats op 20 september in Molotow. Aanmelden van artiesten voor Reeperbahn Festival kan tot 15 juli via:
 
Na de Dutch Impact Party vindt traditioneel weer het Duits – Nederlandse trade-dinner plaats.

 

 

 

c/o pop is een muziekfestival met conferentie in Keulen (DE), en staat bekend als een gerenommeerd platform voor een brede mix van internationale artiesten. Binnen het muzikale programma komt een breed scala aan genres voorbij, van rock, pop en indie tot house, techno en electro. De conferentie trekt ruim 1000 muziekprofessionals naar het festival.
 
Tijdens c/o pop vindt een Dutch Impact Party plaats op 31 augustus in Stadtgarten Café. De programmering voor de Dutch Impact Party is reeds geselecteerd, en aanmeldingen hiervoor zijn gesloten. Meer informatie over het programma volgt snel.