Aanmelden artiesten voor BIME (SP), MaMA (FR) en Reeperbahn (DE) weer mogelijk!

Aanmelden artiesten voor BIME (SP), MaMA (FR) en Reeperbahn (DE) is weer mogelijk!  Op deze showcase festivals vindt tevens een Dutch Impact Party plaats. Ook kunnen wij discount tickets en een beperkt aantal gratis tickets aanbieden voor BIME Festival aan Nederlandse muziekprofessionals.


BIME (24 t/m 26 oktober) is een muziekfestival met conferentie in Bilbao (SP) en is tevens een primaire ontmoetingsplaats in Europe voor de Latijns-Amerikaanse muziekindustrie. Onder de noemer BIME vallen drie onderdelen: BIME Live (algemeen muziekfestival), BIME Pro (conferentie met seminarprogramma) en BIME City (showcase festival). Vorig jaar kwamen ruim 2.000 muziekprofessionals op het evenement af, afkomstig uit 21 verschillende landen.

Tijdens BIME vindt een Dutch Impact Party plaats op donderdag 25 oktober in Kafe Antzokia. Aanmelden van artiesten kan door een mail te sturen naar fernando@lasttour.net. Zorg dat je ruud.berends@dutchmusicexport.nl vermeldt in de cc.

BIME Discount Tickets
Ook kunnen wij discount tickets, en een beperkt aantal gratis passes aanbieden voor Nederlandse muziek professionals. Pass Pro voor professionals die alleen de conferentie plus showcase festival willen bezoeken, en Pro_Live voor professionals die ook naar het BIME Live festival willen gaan. Stuur een korte motivatie naar bas.reeders@dutchmusicexport.nl om in aanmerking te komen voor een gratis ticket of een discount code.