Max Vermeulen

Amsterdam geboren Max Vermeulen is negentien jaar oud en staat bekend als een originele DJ en Producer. Gepassioneerd en gefascineerd door muziek van een jonge leeftijd. Zijn muziek behoort tot de genres Dance en Pop en staat bekend om zijn origineel melodieuze organische sound ook wel Electronic Pop. Als kind was Max Vermeulen al te vinden achter de piano en achter de decks. Vanaf 2017  wordt Max geboekt op verschillende evenementen en draait hij in clubs & poppodium in Nederland en Europa. Na 4 bootlegs en 3 singles met ruim meer dan 1 miljoen steams op Soundcloud en andere platforms, is het tijd om de wereld meer te laten weten over hem.

In 2017 begon Max aan de prestigieuze Herman Brood Academie (dezelfde school als Martin Garrix & Julian Jordan) voor een drie jaar durenede DJ/producer opleiding. Hij bracht ook zijn YouTube-serie: 6 Hours w / MaxVermeulen uit. In die serie neemt Max je mee achter de schermen op tournee, de studio waar hij zijn eigen muziek maakt en laat hij zijn persoonlijke leven zien. In diezelfde maand begon hij met het releasen van zijn eigen tracks op zijn eigen independent label . Hij bracht zijn eerste solo nummer 'Get Away' met de Seattle gevestigde zanger Edgar Sandoval Jr. Deze track is goed ontvangen in 2017 en heeft meer dan 500k streams op Spotify, Apple muziek en andere kanalen. In Oktober 2017 maakte Max ook zijn debuut tijdens het Amsterdam Dance Event.

In 2018 nam Max serieuze stappen door te draaien op We Are The Future (AFAS LIVE) voor 3500 mensen naast Lucas & Steve, Curbi en Wildstylez. Tijdens de zomer speelde hij op verschillende festivals in Nederland en deed hij een tour in Spanje. Muzikaal had Max een aantal zeer goede releases (750.000+ Streams) in 2018 op zijn eigen label en die werden gesupport door grote Artiesten in de industrie. Nu Max's muziek werd gesupport door bekende DJ’s en Producers waaronder Brooks, Justin Mylo, Showtek, Mesto, The Him en Sam Feldt. Krijg zijn muziek ook airplay op grote radio stations als SLAM FM! en NPO Radio 1. Ook maakt hij dit jaar wederom zijn entree tijdens ADE.

In 2019 tekent Max een platencontract met Be Yourself Muziek voor 4 singles die in 2020 uit zullen worden gebracht. Daarnaast stond Max wederom op Vogelvrij Festival. Hier draaide hij primetime een set. Hierop volgde heel veel positieve reacties. 2020 wordt een jaar met veel nieuwe muziek, tourt Max in Nederland en hopelijk een aantal internationale shows. Dus het verhaal gaat verder, Max wil mensen inspireren met zijn muziek. Hij is pas net begonnen en groeit elk jaar. 

www.djmaxvermeulen.com